Ons dienstenaanbod

Hier vindt u een uitgebreid overzicht van ons aanbod op het gebied van veiligheidsdiensten en services. Hebt u specifieke wensen, of staat uw beveiligingsopdracht hier niet bij? Neem dan contact op met Security Services Nederland en wij bespreken uw persoonlijke wensen direct met u.

Chauffeursdiensten - Security Services Nederland

Chauffeursdiensten

Onze chauffeurs zijn voorzien van de vereiste diploma’s en/of certificaten. Door de achtergrond en ruime ervaringen zijn zij bekend met de meeste... lees verder »

Evenementenbeveiliging - Security Services Nederland

Evenementenbeveiliging

Security Services Nederland heeft een ruime ervaring in het beveiligen van zowel grote als kleine evenementen. Voorafgaand aan het evenement nemen we... lees verder »

Hondenbeveiliging - Security Services Nederland

Hondenbeveiliging

In bepaalde situaties zijn extra preventieve maatregelen nodig, zoals muziek- en sportevenementen, bouwprojecten, en beveiliging van uw... lees verder »

Horecabeveiliging - Security Services Nederland

Horecabeveiliging

Security Services Nederland heeft jarenlange ervaring met Horecabeveiliging. In het uitgaansleven kunnen agressieve incidenten de veiligheid en sfeer... lees verder »

Hotelbeveiliging - Security Services Nederland

Hotelbeveiliging

Het beveiligen van uw hotel is niet meer exclusief bedoeld voor enkel de avonduren of ’s nachts. Ook overdag is professioneel toezicht noodzakelijk... lees verder »

Objectbeveiliging - Security Services Nederland

Objectbeveiliging

Security Services Nederland kunt u inzetten voor de beveiliging van objecten (al dan niet speciale objecten). Of het nou om grootschalige objecten... lees verder »

Persoonsbeveiliging - Security Services Nederland

Persoonsbeveiliging

De vraag naar persoonsbeveiliging is vandaag de dag groter dan ooit. Security Services Nederland biedt deze dienst aan, of het nou VIP\'s, bekende of... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.