Ons dienstenaanbod

Van het beveiliging van individuen tot evenementen of opdrachten op overheidsniveau, wij hebben de juiste mensen voor elke situatie. Ook met grootschalige beveiligingsprojecten, waarbij meerdere partijen betrokken worden, hebben wij veel ervaring. Hiervoor hanteren wij een nauwe samenwerkingen met gemeente, politie en andere overheidsinstanties.

Hier vindt u ons aanbod op het gebied van beveiligingsdiensten en services. Heeft u specifieke wensen, of staat uw beveiligingsopdracht hier niet bij? Neem dan contact op met Security Services Nederland en wij bespreken uw persoonlijke wensen direct met u.

Chauffeursdiensten - Security Services Nederland

Chauffeursdiensten

Naast onze beveiligingsdiensten is Security Services Nederland ook uw betrouwbare partner voor hoogwaardige chauffeursdiensten. Onze ervaren... lees verder »

Evenementenbeveiliging - Security Services Nederland

Evenementenbeveiliging

Als ervaren partner in beveiliging biedt Security Services Nederland professionele evenementenbeveiliging voor zowel grootschalige als intieme... lees verder »

Hondenbeveiliging - Security Services Nederland

Hondenbeveiliging

In bepaalde situaties zijn extra preventieve maatregelen nodig, zoals muziek- en sportevenementen, bouwprojecten, en beveiliging van uw... lees verder »

Horecabeveiliging - Security Services Nederland

Horecabeveiliging

Security Services Nederland heeft jarenlange ervaring met Horecabeveiliging. In het uitgaansleven kunnen agressieve incidenten de veiligheid en sfeer... lees verder »

Hotelbeveiliging - Security Services Nederland

Hotelbeveiliging

Het beveiligen van uw hotel is niet meer exclusief bedoeld voor enkel de avonduren of ’s nachts. Ook overdag is professioneel toezicht noodzakelijk... lees verder »

Objectbeveiliging - Security Services Nederland

Objectbeveiliging

Security Services Nederland kunt u inzetten voor de beveiliging van objecten (al dan niet speciale objecten). Of het nu gaat om uw winkel,... lees verder »

Persoonsbeveiliging - Security Services Nederland

Persoonsbeveiliging

Zoekt u betrouwbare persoonsbeveiliging in Nederland? Ontdek de uitgebreide diensten van Security Services Nederland, gespecialiseerd in persoonlijke... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.